Autoschadeherstel

Vertrouwd bij de Rooy Autobedrijf

Voor elke kras of deuk. Groot of klein.

  • Je bepaalt zelf wie je auto repareert na schade

    ... en niet de verzekeringsmaatschappij

  • Vervangend vervoer beschikbaar

    Natuurlijk zorgen we dat je mobiel blijft

Auto met deuk voor schadeherstel

Heb je schade aan je auto? Ook daarmee kan je gewoon bij Autobedrijf de Rooy terecht. Wij hebben de kennis én bevoegdheid in huis om je auto te herstellen na schade.

Ook voor schadeherstel naar de Rooy!

En je bepaalt zelf waar je uw auto laat herstellen! Ook als de verzekeringsmaatschappij je met lichte dwang naar een ander schadeherstelbedrijf stuurt. Handig om te weten, als je met een schadegeval bij je verzekeringsmaatschappij moet aankloppen.

Vervangend vervoer

Vervangend vervoer naar wens voor de duur van de reparatie regel je ook met ons. Kortom, een complete schadeservice bij Autobedrijf De Rooy!

Dezelfde condities, dezelfde kwaliteit, vertrouwd adres

Je hoeft niet naar een onbekend schadebedrijf. Autobedrijf de Rooy regelt het voor je. Als merk-onafhankelijk autobedrijf kennen we je auto. We kunnen je auto in bijna alle gevallen tegen dezelfde voorwaarden en condities repareren als een voor u onbekend schadeherstelbedrijf. Neem daarom, in geval van schade, altijd even contact met ons op.

Wij leveren jouw gerepareerde auto af met vier jaar Focwa garantie en op de lak zelfs 10 jaar garantie. Indien de merkgarantie van jouw auto langer mocht zijn, dan nemen wij voor het reparatiedeel de merkgarantie over. Je loopt dus geen enkel risico.

Wij beschikken over een ruim aantal jonge auto´s die kunnen worden ingezet als vervangend vervoer. Bij ons krijg je altijd een gratis vervangende auto. Zo zijn wij in staat om je, voor de duur van de reparatie, een passende leenauto aan te bieden.

Uiteraard. Wij werken samen met veel verzekeringsmaatschappijen om juist jou als verzekerde een zo optimaal mogelijke service te kunnen bieden en de kwaliteit van de reparatie te waarborgen. Het is vanzelfsprekend dat je van ons dezelfde service en kwaliteit kan verwachten indien je de kosten voor reparatie voor eigen rekening neemt.

Nee, water gedragen lak is absoluut geen waterverf. Waterverf is niet tegen een regenbui bestand. De lak die wij gebruiken is uiteraard wel bestand tegen water en alle andere weersinvloeden. Wij doen ons uiterste best om bij het spuiten van jouw auto het milieu zo min mogelijk te belasten. Traditioneel wordt voor het spuiten van autolak gebruik gemaakt van lakverdunners (thinners). Deze thinners verdampen tijdens het drogen en worden na filtering in de buitenlucht geloosd. Door moderne technieken zijn de fabrikanten van autolakken erin geslaagd om in plaats van verdunner, water toe te passen voor het verspuitbaar maken van de lak. De kwaliteit van de lak is zeker niet minder. In veel gevallen is deze zelfs beter. De kleurjuistheid, glanswaarde en beschermingsfunctie van de lak wordt door ons zelfs 10 jaar gegarandeerd.

Wij gebruiken bij herstel van autoschades als gevolg van ernstige aanrijdingen een richtbank. Met behulp van deze richtbank worden de chassismaten van de auto vergeleken met de fabrieksspecificaties. Bij een afwijking wordt de auto hydraulisch gericht. Gedeformeerde delen die niet meer gericht kunnen worden of delen die niet meer aan de veiligheidseisen kunnen voldoen zoals die door de fabrikant gesteld zijn, worden vervangen. Doordat wij met behulp van dit systeem de geringste afwijking van de carrosserie nauwkeurig kunnen vaststellen en herstellen, blijft jouw auto voldoen aan de fabriekseisen. Zodoende is jouw veiligheid en de kwaliteit van jouw auto na herstel van de schade gewaarborgd.

Wij leveren jouw auto na reparatie gebruiksklaar af. Voor aflevering hebben wij jouw auto reeds gewassen! Wij kunnen je advies geven als je speciale handelingen wilt uitvoeren aan de lak van jouw auto kort na de reparatie. Wij zijn je graag van dienst. Indien je nog meer vragen hebt, dan willen wij deze graag beantwoorden.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Compleet auto onderhoud

Detail van de distributieriem

Distributieriem vervangen

De distributieriem slijt en moet op tijd vervangen worden. Dan voorkom je kostbare reparaties.

Automonteur in Houten ('t Goy)

Auto onderhoud

Is de auto aan onderhoud toe? Kies voor “Onderhoud volgens fabrieksvoorschrift” of “Onderhoud op maat”.

APK keuring van de auto

APK

Is jouw auto aan de APK keuring toe?
Bij autobedrijf de Rooy helpen we je snel en vakkundig.

Wat kunnen wij voor je doen?

Ook interessant

Zomercheck autobedrijf de rooy

Zomercheck

Onbezorgd de winter door? Met een korte check-up heb je snel duidelijkheid of de auto goed de winter doorkomt.

Kenteken overgeschreven in 't Goy bij Kentekenloket

Kentekenloket

Occasion gekocht of verkocht? Overschrijven kan bij ons. Je hoeft niet meer naar het postkantoor.

Auto banden wisselen

Banden wisselen en opslaan

Thuis kan ook. Maar het is wel zo gemakkelijk om de zomer- of winterbanden bij autobedrijf de Rooy op te slaan.

Klanten zeggen...

Bij het aanschaffen van een camper vooraf een technische keuring gepland bij Autobedrijf de Rooy. Mede door hun onafhankelijke advies en technische kennis afgezien van...
18-09-2023
Marcel van der Valk
Ik ben voor het eerst voor onderhoud (kleine beurt en apk) naar deze garage geweest met onze camper. We moesten op zoek naar een nieuwe...
08-07-2023
Egbert Egberts
Ben heel tevreden over dit team. Werken vlot en precies volgens afspraak
19-02-2023
Chris Goedholt