Autoschadeherstel

Vertrouwd bij de Rooy Autobedrijf

Voor elke kras of deuk. Groot of klein.

  • Je bepaalt zelf wie je auto repareert na schade

    ... en niet de verzekeringsmaatschappij

  • Vervangend vervoer beschikbaar

    Natuurlijk zorgen we dat je mobiel blijft

Auto met deuk voor schadeherstel

Heb je schade aan je auto? Ook daarmee kan je gewoon bij Autobedrijf de Rooy terecht. Wij hebben de kennis én bevoegdheid in huis om je auto te herstellen na schade.

Ook voor schadeherstel naar de Rooy!

En je bepaalt zelf waar je uw auto laat herstellen! Ook als de verzekeringsmaatschappij je met lichte dwang naar een ander schadeherstelbedrijf stuurt. Handig om te weten, als je met een schadegeval bij je verzekeringsmaatschappij moet aankloppen.

Vervangend vervoer

Vervangend vervoer naar wens voor de duur van de reparatie regel je ook met ons. Kortom, een complete schadeservice bij Autobedrijf De Rooy!

Dezelfde condities, dezelfde kwaliteit, vertrouwd adres

Je hoeft niet naar een onbekend schadebedrijf. Autobedrijf de Rooy regelt het voor je. Als merk-onafhankelijk autobedrijf kennen we je auto. We kunnen je auto in bijna alle gevallen tegen dezelfde voorwaarden en condities repareren als een voor u onbekend schadeherstelbedrijf. Neem daarom, in geval van schade, altijd even contact met ons op.

Wij leveren uw gerepareerde auto af met vier jaar Focwa garantie en op de lak zelfs 10 jaar garantie. Indien de merkgarantie van uw auto langer mocht zijn, dan nemen wij voor het reparatiedeel de merkgarantie over. U loopt dus geen enkel risico.

Wij beschikken over een ruim aantal jonge auto´s die kunnen worden ingezet als vervangend vervoer. Bij ons krijgt u altijd een gratis vervangende auto. Zo zijn wij in staat om u, voor de duur van de reparatie, een passende leenauto aan te bieden.

Uiteraard. Wij werken samen met veel verzekeringsmaatschappijen om juist u als verzekerde een zo optimaal mogelijke service te kunnen bieden en de kwaliteit van de reparatie te waarborgen. Het is vanzelfsprekend dat u van ons dezelfde service en kwaliteit kan verwachten indien u de kosten voor reparatie voor eigen rekening neemt.

Nee, water gedragen lak is absoluut geen waterverf. Waterverf is niet tegen een regenbui bestand. De lak die wij gebruiken is uiteraard wel bestand tegen water en alle andere weersinvloeden. Wij doen ons uiterste best om bij het spuiten van uw auto het milieu zo min mogelijk te belasten. Traditioneel word voor het spuiten van autolak gebruik gemaakt van lak verdunners (thinners). Deze thinners verdampen tijdens het droog en worden na filtering in de buitenlucht geloosd. Door moderne technieken zijn de fabrikanten van autolakken er in geslaagd om in plaats van verdunner, water toe te passen voor het verspuitbaar maken van de lak. De kwaliteit van de lak is zeker niet minder. In veel gevallen is deze zelfs beter. De kleurjuistheid, glanswaarde en beschermingsfunctie van de lak wordt door ons zelfs 10 jaar gegarandeerd.

Wij gebruiken bij herstel van autoschades als gevolg van ernstige aanrijdingen een richtbank. Met behulp van deze richtbank worden de chassismaten van de auto vergeleken met de fabrieksspecificaties. Bij een afwijking wordt de auto hydraulisch gericht. Gedeformeerde delen die niet meer gericht kunnen worden of delen die niet meer aan de veiligheidseisen kunnen voldoen zoals die door de fabrikant gesteld zijn, worden vervangen. Doordat wij met behulp van dit systeem de geringste afwijking van de carrosserie nauwkeurig kunnen vaststellen en herstellen, blijft uw auto voldoen aan de fabriekseisen. Zodoende is uw veiligheid en de kwaliteit van uw auto na herstel van de schade gewaarborgd.

Wij leveren uw auto na reparatie gebruiksklaar af. Voor aflevering hebben wij uw auto reeds gewassen! Wij kunnen u advies geven als u speciale handelingen wilt uitvoeren aan de lak van uw auto kort na de reparatie. Wij zijn u graag van dienst. Indien u nog meer vragen heeft, dan willen wij deze graag beantwoorden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Compleet auto onderhoud

Detail van de distributieriem

Distributieriem vervangen

De distributieriem slijt en moet op tijd vervangen worden. Dan voorkomt u kostbare reparaties.

Automonteur in Houten ('t Goy)

Auto onderhoud

Is de auto aan onderhoud toe? Kies voor “Onderhoud volgens fabrieksvoorschrift” of “Onderhoud op maat”.

APK keuring van de auto

APK

Is uw auto aan de APK keuring toe?
Bij autobedrijf de Rooy helpen we u snel en vakkundig.

Wat kunnen wij voor u doen?

Ook interessant

Kenteken overgeschreven in 't Goy bij Kentekenloket

Kentekenloket

Occasion gekocht of verkocht? Overschrijven kan bij ons. U hoeft niet meer naar het postkantoor.

Auto tanken in Houten

Voordelig tanken

U kunt altijd rekenen op een korting van 6 eurocent /liter. Met meerdere keren per week “Happy Hour” met extra voordeel.

Klanten zeggen...

27-11-2020
Tim van Veen
29-01-2020
Maarten Wisse
wordt goed geluisterd naar de klant komen afspraken na goede service en klant vriendelijk gaan voor de klant
19-03-2019
arjan bosch