Burstner camper onderhoud

Veilig en betaalbaar bij Autobedrijf de Rooy. De garage voor Bürstner camper onderhoud voor de regio Houten.

Het juiste onderhoud voor je Burstner camper

 • Specialist in Bürstner camper

  Onderhoud, service en reparatie

 • Gemakkelijk te bereiken

  Vanuit de regio Houten en Utrecht

 • Ook in- en opbouw

  Compleet onderhoud van je camper

 • Bovag garantie

  Verzekerd van goed werk

 • Scherpe onderhoud tarieven

  Mogelijk door onze lage kosten

Bustner camper na onderhoud

Vaak wordt een camper een deel van het jaar intensief gebruikt om daarna langere tijd stil te staan. Juist om die reden is het van belang uw Bürstner camper regelmatig te laten onderhouden. Daarvoor bent u bij Autobedrijf De Rooy in ‘t Goy (Houten) aan het juiste adres.

Burstner camper onderhoud en APK

Onderhoud kan op wens conform fabrieksvoorschrift of op maat uitgevoerd worden. In dat laatste geval stemmen we het onderhoud in overleg met je af op het gebruik van je Bürstner camper.

Een korte vakantiecheck of veiligheidscheck voorafgaand aan een vakantietrip behoort ook tot de mogelijkheden. Onze APK keurmeesters staan garant voor een objectieve APK-keuring. En net zoals bij personenwagens is de APK-keuring gratis als je deze tegelijkertijd met een grote onderhoudsbeurt laat uitvoeren. Dat scheelt u dus geld en tijd!

Verstand van Bürstner campers

Autobedrijf de Rooy heeft jarenlange ervaring opgebouwd in het onderhoud en repareren van Bürstner campers. Enerzijds door het onderhouden van op dezelfde techniek gebaseerde bedrijfswagens en anderzijds omdat we vele jaren voor een camperonderhoudsbedrijf in de regio Houten werkten, dat inmiddels is gesloten.

Je hoeft dus niet verder te rijden voor onderhoud, een APK-keuring of reparatie van je  kampeerauto. Je vindt ons aan de Beusichemseweg 58 in ’t Goy, gelegen op enkele autominuten van de rondweg Houten. Bel ons voor meer informatie of maak gelijk een afspraak.

Burstner_800x425

Technisch onderhoud installatie

Wij zorgen er niet alleen voor dat u met uw Bürstner camper veilig de weg op kan, u kunt bij ons ook terecht voor technisch onderhoud van “de binnenkant”. Bijvoorbeeld een lekkende kraan, een elektrische storing van het boordsysteem of een defecte gasslang, wij zorgen ervoor dat uw Bürstner camper van binnen en buiten weer klaar voor de vakantie is.

Wat kunnen wij voor u doen?

Ook interessant

Auto tanken in Houten

Voordelig tanken

U kunt altijd rekenen op een korting van 6 eurocent /liter. Met meerdere keren per week “Happy Hour” met extra voordeel.

Kenteken overgeschreven in 't Goy bij Kentekenloket

Kentekenloket

Occasion gekocht of verkocht? Overschrijven kan bij ons. U hoeft niet meer naar het postkantoor.

Klanten zeggen...

29-01-2020
Maarten Wisse
is well listened to the customer come appointments after good service and customer friendly go for the customer
19-03-2019
arjan bosch
19-10-2018
Stefan Alflen