Hymer camper onderhoud

Veilig en betaalbaar bij Autobedrijf de Rooy. De garage voor Hymer camper onderhoud voor de regio Houten.

Het juiste onderhoud voor je Hymer Camper

 • Specialist in Hymer camper onderhoud

  Onderhoud, service en reparatie

 • Gamakkelijk te bereiken

  Vanuit de regio Houten en Utrecht

 • Ook in- en opbouw

  Compleet onderhoud van je camper

 • Bovag garantie

  Verzekerd van goed werk

 • Scherpe onderhoud tarieven

  Mogelijk door onze lage kosten

Hymer camper na onderhoud

Vaak wordt een camper een deel van het jaar intensief gebruikt om daarna langere tijd stil te staan. Juist om die reden is het van belang uw Hymer camper regelmatig te laten onderhouden. Daarvoor bent u bij Autobedrijf De Rooy in ‘t Goy (Houten) aan het juiste adres.

Hymer camper onderhoud en APK

Onderhoud kan op wens conform fabrieksvoorschrift of op maat uitgevoerd worden. In dat laatste geval stemmen we het onderhoud in overleg met je af op het gebruik van de Hymer camper.

Een korte vakantiecheck of veiligheidscheck voorafgaand aan een vakantietrip behoort ook tot de mogelijkheden. Onze APK keurmeesters staan garant voor een objectieve APK-keuring. En net zoals bij personenwagens is de APK-keuring gratis als je deze tegelijkertijd met een grote onderhoudsbeurt laat uitvoeren. Dat scheelt je dus geld en tijd!

Verstand van Hymer camper

Autobedrijf de Rooy heeft jarenlange ervaring opgebouwd in het onderhoud en repareren van Hymer campers. Enerzijds door het onderhouden van op dezelfde techniek gebaseerde bedrijfswagens en anderzijds omdat we vele jaren voor een camperonderhoudsbedrijf in de regio Houten werkten, dat inmiddels is gesloten.

Je hoeft dus niet verder te rijden voor onderhoud, een APK-keuring of reparatie van je Hymer kampeerauto. Je vindt ons aan de Beusichemseweg 58 in ’t Goy, gelegen op enkele autominuten van de rondweg Houten. Bel ons voor meer informatie of maak gelijk een afspraak.

Hymer_800x281_v2

Technisch onderhoud installatie

Wij zorgen er niet alleen voor dat u met uw Hymer camper veilig de weg op kan, u kunt bij ons ook terecht voor technisch onderhoud van “de binnenkant”. Bijvoorbeeld een lekkende kraan, een elektrische storing van het boordsysteem of een defecte gasslang, wij zorgen ervoor dat uw Hymer camper van binnen en buiten weer klaar voor de vakantie is.

Wat kunnen wij voor u doen?

Ook interessant

Kenteken overgeschreven in 't Goy bij Kentekenloket

Kentekenloket

Occasion gekocht of verkocht? Overschrijven kan bij ons. U hoeft niet meer naar het postkantoor.

Auto tanken in Houten

Voordelig tanken

U kunt altijd rekenen op een korting van 6 eurocent /liter. Met meerdere keren per week “Happy Hour” met extra voordeel.

Klanten zeggen...

27-11-2020
Tim van Veen
29-01-2020
Maarten Wisse
wordt goed geluisterd naar de klant komen afspraken na goede service en klant vriendelijk gaan voor de klant
19-03-2019
arjan bosch