Overschrijven kenteken 't Goy (Houten)

Uw auto zo op naam gezet bij het Kentekenloket van Autobedrijf de Rooy, op slechts enkele minuten van de rondweg Houten.

Naar het postkantoor is niet meer nodig!

  • Gratis kilometercheck

    Zo weet je wat je koopt.

  • Gemakkelijk parkeren

    Gewoon gratis voor de deur parkeren 

  • Zaterdag gesloten

    Want dan is de RDW dicht

Kenteken overgeschreven in 't Goy bij Kentekenloket

Stel, je koopt een mooie occasion. Van je buurman, een vriend of misschien wel via een autoverkoop website. Dan kan bij Autobedrijf de Rooy voor het overschrijven. Je hoeft niet meer naar het postkantoor.

Kenteken overschrijven

Autobedrijf de Rooy is een RDW erkend autobedrijf om het kenteken over te schrijven. Dat is wel zo vertrouwd en lekker in de buurt. Ben je meteen op de juiste plek om uw aankoop extra safe te maken met een aankoopkeuring of gratis kilometercheck. Logisch, toch?

Wat is een kentekenloket?

Een RDW Kentekenloket is een fysieke plaats waar burgers en bedrijven voertuigen kunnen overschrijven, schorsen en schorsingen kunnen beëindigen. De medewerker zet het voertuig op naam en geeft de nieuwe eigenaar – als alles in orde is – een tenaamstellingsverslag. Autobedrijf de Rooy is RDW Kentekenloket.

Kentekenloket Houten

Openingstijden Kentekenloket

Maandag - Vrijdag: 8.00u - 17.00u

Veilig Betalen bij Kentekenloket

Auto kopen of verkopen? De betaling is altijd spannend. Als koper wil je zeker zijn dat de auto na betaling op jouw naam staat. Als verkoper wil je zeker zijn dat je het geld ontvangt. Aan al deze onzekerheden wordt een einde gemaakt met de Veilig Betalen module van Kentekenloket. De koper is verzekerd dat de auto op zijn naam komt te staan en de verkoper krijgt gegarandeerd het afgesproken bedrag op zijn bankrekening gestort. Kentekenloket fungeert als tussenpersoon. De eenmalige kosten van € 10,10 zijn voor rekening van de verkoper.

Bekijk hoe Veilig Betalen werkt

'Kentekenloket

Kilometercheck

De kilometercheck is gratis! Zo weet je zeker dat de kilometerstand klopt, dus geen verrassingen of zelfs extra kosten.

Neutraal

Het Kentekenloket is compleet onafhankelijk en werkt volgens de normen van de RDW. Een prima plek dus om samen af te spreken en meteen het kenteken over te schrijven.

Deskundig

Een Kentekenloket is altijd onderdeel van een autobedrijf dat door de RDW is erkend. Het zijn echte specialisten dus kunnen ze je altijd verder helpen met je auto.

Veilig Betalen

Eenvoudig en veilig betalen tot maximaal € 15.000. Het afgesproken bedrag wordt door de koper op een beveiligde tussenrekening van Kentekenloket gestort en pas overgeboekt naar verkoper als de auto is overgeschreven.

Zekerheid

Met Veilig Betalen heb je de touwtjes in handen. De transactie wordt pas afgerond als de koper en verkoper beiden hun eerder ontvangen unieke code laten samenvoegen door Autobedrijf De Rooy bij het overschrijven van het kenteken.

Gelijkwaardig en veilig

Op geen enkel moment bezit één van de partijen zowel de auto als het geld.

Makkelijk parkeren

Bij het Kentekenloket is altijd ruimte. Je parkeert er gewoon voor de deur. Gratis!

Snel

De RDW stuurt je de volgende werkdag het kentekenbewijs op creditcardformaat (ook wel kentekencard genoemd) en het tweede deel van de tenaamstellingscode (5 cijfers).

Aanbiedingen

Kenteken overgeschreven? Dan krijg je altijd een mooie aanbieding van Autobedrijf de Rooy.

Wat kunnen wij voor u doen?

Ook interessant

Auto tanken in Houten

Voordelig tanken

U kunt altijd rekenen op een korting van 6 eurocent /liter. Met meerdere keren per week “Happy Hour” met extra voordeel.

Klanten zeggen...

06-02-2021
Niels Hulsdouw
27-11-2020
Tim van Veen
29-01-2020
Maarten Wisse