Overschrijven kenteken 't Goy (Houten)

Jouw auto zo op naam gezet bij het Kentekenloket van Autobedrijf de Rooy, op slechts enkele minuten van de rondweg Houten.

Naar het postkantoor is niet meer nodig!

  • Gratis kilometercheck

    Zo weet je wat je koopt

  • Gemakkelijk parkeren

    Gewoon gratis voor de deur parkeren 

  • Zaterdag gesloten

    Want dan is de RDW dicht

Kenteken overgeschreven in 't Goy bij Kentekenloket

Stel, je koopt een mooie occasion. Van je buurman, een vriend of misschien wel via een autoverkoop website. Dan kan je naar Autobedrijf de Rooy voor het overschrijven. Je hoeft niet meer naar het postkantoor.

Kenteken overschrijven

Autobedrijf de Rooy is een RDW erkend autobedrijf om het kenteken over te schrijven. Dat is wel zo vertrouwd en lekker in de buurt. Ben je meteen op de juiste plek om jouw aankoop extra safe te maken met een aankoopkeuring of gratis kilometercheck. Logisch, toch?

Wat is een kentekenloket?

Een RDW Kentekenloket is een fysieke plaats waar burgers en bedrijven voertuigen kunnen overschrijven, schorsen en schorsingen kunnen beëindigen. De medewerker zet het voertuig op naam en geeft de nieuwe eigenaar – als alles in orde is – een tenaamstellingsverslag. Autobedrijf de Rooy is RDW Kentekenloket.

Kentekenloket Houten

Openingstijden Kentekenloket

Maandag - Vrijdag: 8.00u - 17.00u

Kilometercheck

De kilometercheck is gratis! Zo weet je zeker dat de kilometerstand klopt, dus geen verrassingen of zelfs extra kosten.

Neutraal

Het Kentekenloket is compleet onafhankelijk en werkt volgens de normen van de RDW. Een prima plek dus om samen af te spreken en meteen het kenteken over te schrijven.

Aanbiedingen

Kenteken overgeschreven? Dan krijg je altijd een mooie aanbieding van Autobedrijf de Rooy.

Deskundig

Een Kentekenloket is altijd onderdeel van een autobedrijf dat door de RDW is erkend. Het zijn echte specialisten dus kunnen ze je altijd verder helpen met je auto.

Makkelijk parkeren

Bij het Kentekenloket is altijd ruimte. Je parkeert er gewoon voor de deur. Gratis!

Snel

De RDW stuurt je de volgende werkdag het kentekenbewijs op creditcardformaat (ook wel kentekencard genoemd) en het tweede deel van de tenaamstellingscode (5 cijfers).

Wat kunnen wij voor je doen?

Ook interessant

Auto tanken in Houten

Voordelig tanken

Je kunt altijd rekenen op een korting van 6 eurocent /liter. Met meerdere keren per week “Happy Hour” met extra voordeel.

Bellen of email autobedrijf in Houten

Vraag of offerte

Wat kunnen we voor je doen? Wil je een offerte ontvangen of heb je een vraag. Stel hem hier en wij nemen contact met je op.

Klanten zeggen...

Zeer vriendelijke mensen, prettige en snelle service en kan altijd langsrijden bij een probleem. In één woord: super! Zeer tevreden klant.
15-04-2021
Julia Andriesse
06-02-2021
Niels Hulsdouw
29-01-2020
Maarten Wisse