Trekhaak met montage

Voordelig en snel in Houten e.o.

Voordelig bestellen via trekhaken.nl

  • Montage bij Autobedrijf de Rooy

    Levering, montage en garantie door ons

  • Online offerte op basis van je kenteken

    Gemakkelijker kunnen we het niet maken

  • Bovag garantie

    Verzekerd van goed werk

Auto met trekhaak en fietsendrager

Een trekhaak op jouw auto is reuze handig. Voor de caravan, een fietsenrek of gewoon voor een aanhanger als het nodig is.

Trekhaak met montage

Een trekhaak op je auto is reuze handig. Voor de caravan, een fietsenrek of gewoon voor een aanhanger als het nodig is.

Voor elke auto zijn er verschillende mogelijkheden. Bijvoorbeeld wel of niet een afneembare trekhaak en de keuze voor een 7- of 13-polige stekkeraansluiting. Je krijgt van ons een deskundig advies over wat in jouw situatie de beste trekhaak is.

Trekhakenlogo

Autobedrijf de Rooy werkt samen met trekhaken.nl om jou de grootste keus trekhaken tegen de scherpste prijs te bieden. Vraag geheel gratis een offerte aan op basis van je kenteken.

Je kiest via de website de trekhaak, de kabelset en de gewenste montagedatum (je kunt 2 voorkeursdata ingeven). Je ontvangt automatisch een retourmail waarop de gegevens van de bestelling staan met de mededeling dat er met jouw contact wordt opgenomen. Je ontvangt daarna zo spoedig mogelijk een retourmail van onze verkoopafdeling met de bevestiging van de eindprijs en de definitieve montagedatum. Autobedrijf de Rooy monteert op de afgesproken datum de trekhaak. Je kunt bij het afhalen van uw auto contant of middels PIN betalen.

Trekhaken.nl doet rechtstreeks zaken met de grootste fabrikanten van trekhaken. In de meeste gevallen is dit een trekhaak van het merk Bosal of Oris. Door onze rechtstreekse inkoop kunnen wij jou een aanzienlijk prijsvoordeel bieden.

Ja, er kunnen extra kosten berekend worden voor meerwerk dat buiten de montage van de trekhaak en de kabelset valt. Bijvoorbeeld voor het aanmelden van de trekhaak bij het diagnosesysteem of boordcomputer van de auto om onterechte foutmeldingen te voorkomen. Dit wordt met een diagnosetester uitgevoerd. Ook kan het zijn dat door een ingebouwde LPG installatie aanpassingen nodig zijn. Ook voor het aansluiten van de constante stroomdraad, bedoeld voor bijvoorbeeld het aansluiten van een koelkast of het opladen van een extra accu, worden extra kosten doorberekend.

Onze trekhaken en kabelsets zijn zo uitgevoerd dat ze aan de geldende wettelijke eisen voldoen. Zo zijn de kabelsets voorzien van een mistlampaansluiting en wordt bij de meeste uitvoeringen het mistlicht van de auto uitgeschakeld wanneer de stekker in de stekkerdoos aangesloten is. Dit voorkomt de hinderlijke rode gloed die anders weerkaatst in uw binnenspiegel.

Een vaste trekhaak is voordeliger dan een afneembare trekhaak. In sommige gevallen is het beter een afneembare trekhaak te monteren in verband met de zichtbaarheid van de kentekenplaat. Deze moet namelijk volledig zichtbaar zijn! Ook wanneer je auto is uitgevoerd met parkeersensoren is het raadzaam een afneembare trekhaak te monteren. Op het moment dat de achteruitrij versnelling van de auto wordt ingeschakeld, kunnen de sensoren de -vaste- trekhaak als obstakel zien en daardoor een alarm signaal afgeven.

Een 7-polige kabelset is goedkoper dan een 13-polige kabelset en wordt voornamelijk gebruikt voor aanhangwagens, fietsendragers en trailers en wordt standaard voorzien van een mistlampaansluiting.

Een 13-polige kabelset wordt voornamelijk gebruikt voor toepassing met een caravan. De extra aansluitingen zijn namelijk nodig voor stroomaansluiting voor de koelkast tijdens het rijden, voor de binnenverlichting en de achteruitrijdverlichting. Voor het aansluiten van de constante stroomdraad, bedoeld voor bijvoorbeeld het aansluiten van een koelkast of het opladen van een accu, worden extra kosten doorberekend.

Het is mogelijk dat voor oudere caravans een 7-polige kabelset nodig is, of eventueel een 13-polige kabelset met een adapter voor een 7-polige stekker.

Bij een 7-polige stekkerdoos is het niet mogelijk een constante voedingsdraad aan te sluiten. Voor deze functie moet een 13-polige stekkerdoos worden toegepast. Dit wordt bij caravans meestal gebruikt voor de voeding van de koelkast of binnenverlichting.

Wat kunnen wij voor je doen?

Ook interessant

Bellen of email autobedrijf in Houten

Vraag of offerte

Wat kunnen we voor je doen? Wil je een offerte ontvangen of heb je een vraag. Stel hem hier en wij nemen contact met je op.

Kenteken overgeschreven in 't Goy bij Kentekenloket

Kentekenloket

Occasion gekocht of verkocht? Overschrijven kan bij ons. Je hoeft niet meer naar het postkantoor.

Auto tanken in Houten

Voordelig tanken

Je kunt altijd rekenen op een korting van 6 eurocent /liter. Met meerdere keren per week “Happy Hour” met extra voordeel.

Klanten zeggen...

Vriendelijke en snelle service, ook voor complexe problemen.
08-12-2021
Marco van Strijen
Zeer vriendelijke mensen, prettige en snelle service en kan altijd langsrijden bij een probleem. In één woord: super! Zeer tevreden klant.
15-04-2021
Julia Andriesse
06-02-2021
Niels Hulsdouw